Live Live

Thema Westerkoggeflora:'Het circus komt'

Gepubliceerd: Dinsdag 15 januari 2019 06:33

Thema Westerkoggeflora:'Het circus komt'

DE GOORN - De 38ste editie van bloemententoonstelling de Westerkoggeflora wordt het weekend van 25 tot 27 januari samen met Circus Sijm georganiseerd. De bloemenvoorstelling in De Goorn staat dit jaar in het teken van acrobatiek, clowns en goochelaars.

"Tussen de duizenden tulpen is een waar circus te bewonderen. Wie het circusterrein betreedt, waant zich direct in een wondere wereld", aldus Circus Sijm. Tijdens de tulpententoonstellingen gaan ruim dertig tulpenkwekers de onderlinge strijd aan om met de titel 'De Beste Tulp' naar huis te gaan. Er zullen niet alleen tulpen zijn maar ook: lelies, alstroëmeria’s, rozen en chrysanten.

"U kunt een kijkje nemen in de intieme en sfeervolle circustent van Circus Sijm, compleet met piste en tribune. De geur van popcorn en zaagsel prikkelt de zintuigen", zo zegt het circus.

Onderlinge strijd
De leerlingen van basisscholen uit de gemeente Koggenland krijgen een pot tulpenbollen mee naar huis. Zij krijgen als opdracht om de bollen uit te laten komen tot 'prachtige' bloemen. "De mooiste tulpen leveren een podiumplaats op. De leerlingen zullen dus onderling de strijd met elkaar aan gaan", aldus de Westerkoggeflora.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services