Live Live

Tommy Huijser is de eerste nachtburgemeester van Hoorn

Gepubliceerd: Maandag 19 maart 2018 08:24

Tommy Huijser is de eerste nachtburgemeester van Hoorn

HOORN - Op de Roode Steen in Hoorn heeft de plaatselijke D66 vandaag de eerste nachtburgemeester van Hoorn officieus ingehuldigd. De hoed en ketting die bij de functie horen, werden door kandidaat raadslid Niek Heijne uitgereikt aan Tommy Huijser. Huijser mag zich dus de eerste nachtburgemeester van Hoorn noemen.

Tommy werd na een openbare verkiezing op facebook met ruime meerderheid gekozen uit tientallen kandidaten. Hij heeft al zo zijn ideeën voor Hoorn: "Ik hoop dat we met zijn allen stappen kunnen gaan zetten, dat we Hoorn weer bruisend gaan maken en dat iedereen het naar zijn zin krijgt".

D66 prijst zich gelukkig met deze Nachtburgemeester

Niek Heijne vertelt waarom Tommy in zijn ogen een uitstekende nachtburgemeester gaat worden. "Tommy is al een bekend gezicht in het Hoornse uitgaansleven, maar daarnaast heeft hij ook oprechte en nieuwe ideeën over wat beter kan. Het was een openbare verkiezing maar wat D66 betreft prijzen we ons stiekem enorm gelukkig met de uitslag”, aldus Heijne.

Het is de bedoeling dat Tommy actief betrokken raakt bij de Hoornse raad wanneer er een horeca onderwerp op de rol staat. Verder zal hij korte lijntjes met de 'echte' Hoornse burgemeester houden. D66 is benaderd door andere organisaties om de verkiezing tot Nachtburgemeester van Hoorn te adopteren en jaarlijks te organiseren.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services