Live Live

Tunneltocht in Koggenland

Gepubliceerd: Zaterdag 03 november 2018 15:49

Tunneltocht in Koggenland

KOGGENLAND - Eind oktober zijn de werkzaamheden in het westelijk deel van het project N23 Westfrisiaweg grotendeels klaar. Het verkeer rijdt dan over de hoofdrijbaan van de nieuwe provinciale weg N194 en de zes nieuwe fietstunnels in Koggenland zijn dan open.

Om dit te vieren organiseerde de gemeente Koggenland samen met de provincie Noord-Holland op zaterdag 3 november een recreatieve fietstunneltocht langs de zes nieuwe fietstunnels.

Fietsroute
Om 14.00 uur opende wethouder Caroline van de Pol de fietstocht en gaf deelnemers de eerste stempel. De fietstunneltocht van circa 15 kilometer voerde vanaf het gemeentehuis in De Goorn door alle zes de fietstunnels (Vredemakersweg, Westeinde, Spierdijk, Wogmeer, Dorpsstraat en Weerestraat) naar de gemeentewerf in Obdam.

Stempels

De deelnemers ontvingen bij de start een route- en stempelkaart en konden starten na het krijgen van een eerste stempel. In totaal konden deelnemers op de route acht stempels verzamelen: bij de start, finish en bij iedere fietstunnel. Bij het tonen van een volle stempelkaart ontvingen deelnemers een kleine attentie als aandenken voor hun deelname.
Foto: Theo Annes

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services