Live Live

Uniek Keltisch jubileumconcert in Kasteel Radboud in Medemblik

Gepubliceerd: Maandag 17 september 2018 07:37

Uniek Keltisch jubileumconcert in Kasteel Radboud in Medemblik

MEDEMBLIK - Baloney Celtic Music, een groep van vijf enthousiaste muzikanten, met een voorliefde voor muziek, die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd viert binnenkort feest. Deze muziekgroep bestaat dit jaar 20 jaar en wil dit uitbundig vieren met veel muziek.

Niet alleen muziek van Baloney CM zelf, maar ook die van twee bevriende bands, waarmee de groep in het verleden heeft samengewerkt. Deze bands zijn ‘Cat in the Corner’, met voornamelijk een Ierse en Bretonse muziek en ‘KreK’, met veel werk op de pipes en een Engelstalig Iers repertoire.

Het evenement vindt plaats in de Ridderzaal van Kasteel Radboud in Medemblik op zondag 7 oktober. Het programma begint om 13:00 u. De zaal gaat om 12:30 u open voor publiek. Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 12:15 u worden opgehaald.

Voor een sfeervolle inleiding zal op het slotplein van het kasteel, mits het weer (!) het toelaat, bandlid Marco Baartse, geheel volgens de Schotse traditie, met muziek op de Great Highland Bagpipes, de sfeer opluisteren en zo de bezoekers op gepaste wijze verwelkomen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services