Live Live

Vandaag Open Dag Water & Recreatie onder perfecte weersomstandigheden

Gepubliceerd: Zondag 23 juni 2019 11:36

Vandaag Open Dag Water & Recreatie onder perfecte weersomstandigheden

REGIO - Vandaag zondag 23 juni is er van 10.30 - 16.30 uur van alles te beleven in, op en om de recreatieplas in het Streekbos tijdens de Open Dag Water & recreatie. Als vanouds is er weer een totaal programma voor jong en oud, georganiseerd door het Stede Broecer verenigingsleven.

Tal van clubs zetten zich hiervoor in. Van organisaties die in het Streekbos gevestigd zijn als IVN, de sterrenwacht en het klimpark tot verenigingen die soms in het Streekbos trainen zoals de bootcamp en de reddingsbrigade. Dit jaar is er ook veel te doen voor de oudere jeugd en de volwassenen.


Meer op het meer
Er zijn dit jaar meer activiteiten op het water gepland. Zo kun je bij SUP-spirit een SUP lenen om te proberen staand op een surfboard te paddelen.

Voor de zwemmers zijn er dit jaar een waterspin en twee drijvende trampolines. Je kunt meevaren met van de scouting. Een deel van de route van de scholierensurvivalloop gaat door het meer.

Activiteiten landsporten
Op de kant gebeurt ook veel. Zo zijn de brandweer, schermclub Enkhuizen en Taijischool Shen aanwezig. De beginselen van het kickboksen kunnen worden geleerd of wandel sportief mee.

Kom sportief!

Zo'n sportief evenement vraagt ook om een sportieve heen- en terugreis. De parkeerterreinen zijn snel vol en daarom is het verzoek om zoveel mogelijk lopend, met de fets, suppend, roeiend, enzovoorts te komen.

Foto's: Henk Kroeb

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services