Live Live

Veel voetbal in de waterkou bij Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 08:57

Veel voetbal in de waterkou bij Sport Actueel

WESTFFRIESLAND - De crew van Sport Actueel heeft weer niet stil gezeten en een 4 uur durende sportshow voorbereid welke zondagmiddag van 13:00 uur tot en met 17:00 uur te beluisteren is op WEEFF Radio. Zo is er midweeks bekervoetbal geweest waarop terug geblikt gaat worden, gaat de waterpoloploeg van SG Westfriesland naar Roelofarendsveen en speelt Hovocubo in eigen huis de absolute topper tegen FC Eindhoven.

Na 14:00 uur word er weer flink geschakeld langs de voetbalvelden want in de 2e klasse zijn we live bij de knaller tussen Spirit’30 en De Spartanen, volgen we in de 3e klasse of Grasshoppers de goede vorm van de midweekse bekerwedstrijd kan continueren en horen vanuit Haren (Groningen) of Hollandia weer eens een uitwedstrijd weet te winnen.

In de 4e klasse brengen wij twee wedstrijden live, te weten St.George tegen Victoria Obdam en HSV Sport tegen Apollo’68. Na de live wedstrijden krijgt u alle uitslagen met enkele reacties en sluiten we af met zaalhandbal uit de verschillende klassen.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services