Live Live

Veel voetbalkrakers op de radio

Gepubliceerd: Vrijdag 07 december 2018 09:14

Veel voetbalkrakers op de radio

WESTFRIESLAND - Het was weer puzzelen geblazen voor de crew van Sport Actueel want dit weekend gebeurt er zoveel op sportgebied maar na rijp beraad is men er toch weer uitgekomen en zal er zondagmiddag tussen 13:00 uur en 17:00 uur weer een groot scala aan sport voorgeschoteld worden. In het eerste uur zal er veel behandeld worden wat deze week heeft plaatsgevonden.

Natuurlijk veel zaalvoetbal want Oranje speelde deze week twee keer een oefeninterland tegen Tsjechië, gaat vrijdagavond HV/Veerhuys, koploper in de Eerste Divisie, op bezoek bij HZV/’t Vennewater in Heiloo terwijl Hovocubo een dag later in Den Helder de degens kruist met Zeemacht. De waterpoloërs van SGWF spelen zaterdagmiddag om 15:00 uur thuis tegen De Duinkikkers en de nog ongeslagen korfbalploeg van ADOS krijgt aan de Lingeweg in Hoorn om 16:30 uur Reeuwijk op bezoek.

Vanaf 14:00 uur staat voetbal centraal in Sport Actueel met maar liefst 7 wedstrijden. Vanuit Meppel hoort u een verslag van Alcides-Hollandia terwijl in Wognum Spartanen-ZAP op de rol staat. Onder de rook van Hoorn staat een heuse derby op het programma namelijk Blokkers-Westfriezen terwijl in die zelfde derde klasse koploper SEW op bezoek gaat bij VIOS Warmenhuizen. In de vierde klasse brengt het populairste sportprogramma van de regio maar liefst drie wedstrijden. In de Weere zal gestreden worden door de nummers 6 en 5, DWB en FC Medemblik, voor aansluiting met de top, zal HSV Sport in Avenhorn MOETEN winnen om in het spoor te blijven van Strandvogels en Dynamo terwijl datzelfde Dynamo gast heer is voor het ietwat wisselvallig spelende Always Forward.

Na de zeven live voetbalwedstrijden zetten we alle uitslagen van dit weekend op een rij, aangevuld met enkele commentaren vanaf de Westfriese velden en eindigen we deze sportshow met het handbaloverzicht. Kortom, redenen te over om ook deze zondag weer af te stemmen op WEEFF, uw eigentijdse Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services