Live Live

Venhuizer bridgeclub “Gezelligheid Troef” in actie voor KIKA

Gepubliceerd: Maandag 25 februari 2019 11:46

Venhuizer bridgeclub “Gezelligheid Troef” in actie voor KIKA

VENHUIZEN – Zondag 24 februari werd voor de derde keer een KIKA drive georganiseerd door Venhuizer bridgeclub “Gezelligheid Troef”. Er waren 72 deelnemers die allemaal € 10,= moesten betalen om mee te kunnen doen. Ook werd er een dagtocht verloot van Alpha Tours uit Hem voor € 1,= per lot. Na een spannende strijd over 6 speelronden en 24 spellen, was de eerste prijs voor Corrie en Wim van der Pouw-Kraan uit Hoogkarspel en lid van onze club, Zij eindigde met 62,68 % als eerste in de B-lijn, en mochten als eerste een prijs uitzoeken. De eerste prijs in de A-lijn was voor Niek en Lia Oud uit Venhuizen met 61,98 % net iets minder dan de nummer één uit de B-lijn. De paren waren verdeeld als sterke en mindere sterke spelers in A en B-lijn. Ook de nummers 2 en 3 in beide lijnen wonnen een prijs.

Voor de paren in beide lijnen, die het dichtst bij 48 % hadden gescoord, konden ook een prijs uitzoeken. Alsmede voor de bridgers op de laatste plaats. Zij kregen een aanmoedigingsprijs uit handen van Gastvrouw Ank Putters. De prijzen die overbleven op de tafel, werden geschonken aan degene die net buiten de boot vielen voor de hoofdprijs van de verloting. Zij mochten iets uitzoeken van de prijzentafel.

Dankzij alle deelnemers, medewerkers van ’t Dorpshuis, kinderen en kleinkinderen van de familie Putters, was de bridgedrive een groot succes. Er kan indirect aan KIKA € 1445,= plus € 250,= van een gulle gever en deelnemer van de drive een totaal bedrag van € 1695,= worden bijgeschreven op de sponsorlijst van Mark Putters.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services