Live Live

Venhuizerbridgeclub zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd: Vrijdag 10 augustus 2018 13:53

Venhuizerbridgeclub zoekt nieuwe leden

VENHUIZEN - Waarom Gezelligheid Troef? Dat komt door de mensen zelf die wekelijks met veel plezier bij ons komen bridgen. En omdat zij de gezelligheid belangrijk vinden.

Wanneer?

We starten weer op 6 september 2018 om 13:30 uur. Inloop vanaf 13:00 uur. Tussen 2/3 speelronden houden wij een koffiepauze. Dit vinden de meeste juist heel belangrijk. De meeste bridgers komen uit de voormalige gemeente “Venhuizen”. Ook komen er paren uit Hoogkarspel, Stede Broec, Hoorn en Enkhuizen wekelijks spelen. De drempel is laag en wij kunnen nog steeds personen/ paren plaatsen.

Wedstrijden

Afgelopen 2 jaar hebben wij met succes een wedstrijd georganiseerd met veel prijzen. Alles in het teken van KIKA. Totaal hebben wij ruim € 3200,= kunnen doneren aan Mark Putters. Onze zoon Mark reed dit jaar voor KIKA in Giro de KIKA in Italië (Toscane).

Wat doen we nog meer?

Elk jaar sluiten wij af met een koud en warm buffet. En maken wij de club - en slemkampioen bekend. Zij krijgen een leuke prijs.

Cursus

Kunt u nog niet bridgen. Wij willen weer een cursus starten op de dinsdagmiddag. U leert dan de basis kennis en kunt na de cursus al meedoen. Velen zijn u al voorgegaan. Schroom niet en pak de telefoon of mail ons. Voor de al gevorderde bridgers meldt u tijdig aan want “vol is vol”. Voor aanmelden cursus en/of spelen op donderdagmiddag bel of mail naar

0228 542476( voor 11:00 uur)/ venhuizerbridgeclub@gmail.com Kijk ook op onze website ; http://bridgeclubvenhuizen.jimdo.com/

Foto's: Bert Putters

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services