Live Live

Venijn zit in de staart bij SEW-Grasshoppers

Gepubliceerd: Maandag 25 maart 2019 11:31

Venijn zit in de staart bij SEW-Grasshoppers
NIBBIXWOUD - In een uitermate spannende wedstrijd wint SEW in extremis van De Grasshoppers. Op sportpark De Dres in Nibbixwoud speelden twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren maar in de blessuretijd won de ploeg van Volkert Jan Putting dankzij een treffer in de 94e minuut, 2-1.

De slag in deze wedstrijd werd vooral op het middenveld uitgevochten en vooral in de eerste helft was Grasshoppers de betere ploeg. De beloning bleef echter uit waardoor er met een 0-0 ruststand gepauzeerd werd.

Na de rust begon SEW iets meer aan te dringen. Thijs Kruijssen van Grasshoppers kreeg echter een dot van een kans maar in de omschakeling was Mitch Rekveld trefzeker, 1-0. De bezoekers uit Hoogwoud waren een tikje aangeslagen maar gingen op jacht naar de gelijkmaker. 

Het was Mick Roodhof die in de 92e minuut met zijn hoofd de voorzet van Luka Vogel verzilverde, 1-1. Een remise lag in het verschiet en zou de verhoudingen prima weergeven maar Jeffrey Keizer, die na vijf maanden blessureleed zijn rentree maakte, kopte in de 94e minuut een vrije trap langs de verbouwereerde Jaap Zwaan, 2-1. 

Trainer Dick Knijn van Grasshoppers stortte plat op zijn buik van ellende op het kunstgras terwijl SEW feest vierde want na een mindere periode lijkt de ploeg uit Nibbixwoud de aansluiting met de top weer hervonden te hebben.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services