Live Live

Verkeersoverlast Zuiderdracht Drechterland, bewoners zijn het meer dan zat

Gepubliceerd: Dinsdag 27 november 2018 10:13

Verkeersoverlast Zuiderdracht Drechterland, bewoners zijn het meer dan zat

DRECHTERLAND - De bewoners van de Zuiderdracht vinden de overlast van de vrachtauto’s niet gewenst. Voorgehouden werd aan de bewoners in het verleden dat er qua activiteiten een “sterfhuisconstructie”zou plaats vinden. Echter de bedrijvigheid neemt zelfs toe.

Ook zou er bij de opening van de N307 een vermindering plaats vinden van het wegverkeer. En ook dat klopt niet aldus de woordvoerster van de bewoners Mevr. Carina Deen. Jeroen Broeders zit met het verleden van zijn voorgangers en heeft geen zeggenschap meer over het bedrijventerrein. 
 
Het bedrijventerrein bevind zich op het grondgebied van de gemeente Hoorn. De gehele raad heeft de motie ondertekend van GPD en gesteund, om het verkeer op de Zuiderdracht te verminderen en vooral het vrachtverkeer. Jeroen Broeders gaat in gesprek met de gemeente Hoorn. Maar de bewoners van de Zuiderdracht zijn niet blij met de motie. Zoals deze is ingediend.

Verslaggever Bert Putters was bij de raadsvergadering aanwezig en stelde enkele vragen aan de wethouder en de woordvoerster van de bewoners van de Zuiderdracht


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services