Live Live

Verrassende middag met Amazingkoor en Swaegh Zingt

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 17:57

Verrassende middag met Amazingkoor en Swaegh Zingt

LUTJEBROEK - Zondag 27 januari bent u van harte welkom in De Paus in Lutjebroek bij het jaarlijkse concert van het Amazingkoor. Vanaf 14.15 uur kunt u genieten van een verrassende muzikale middag met zang van het Amazingkoor zelf en hun speciale gasten van Swaegh Zingt. Breng uw gezelligheid mee dan wordt het een fantastische middag. De entree is gratis.

Swaegh Zingt uit Zwaag zingt met zijn 60 leden Nederlands repertoire. Van Nederpop, popmuziek gemaakt door Nederlandse bands en artiesten tot volksliedjes, Palingsound en tranentrekkende smartlappen. Afgewisseld met het Engelstalige en veelzijdige repertoire van het Amazingkoor belooft het een verrassende middag te worden. Luister en zing mee met The elephant song van Kamal, Old and wise van The Alan Parsons Project, Words van de Bee Gees of Mamma Mia van Abba.


In de pauze is er een loterij met mooie prijzen en na afloop van de optredens is er nog genoeg tijd om lekker na te zitten onder het genot van een hapje en drankje. Tot ziens op 27 januari.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services