Live Live

Voetbaltopper VVW - VIOS Warmenhuizen onbeslist

Gepubliceerd: Maandag 26 november 2018 06:09

Voetbaltopper VVW - VIOS Warmenhuizen onbeslist

WERVERSHOOF - Een topper in de derde klasse A. Nummer twee VIOS Warmenhuizen tegen nummer drie VVW uit Wervershoof. “Beginnen ze hier altijd met een 0-1 achterstand”, sprak een verbaasde supporter van VVW toen hij het complex in Wevershoof opkwam. Inderdaad in de eerste minuut met 47 seconden op het scorebord scoorde verdediger Koen Verlaat ongelukkig in eigen doel.

8 minuten later was het Tom Smit, die de bal uit een hoekschop kreeg en deze achter doelman Marnix Laan deponeerde. Even later kwam Rens Grooteman alleen op de zestien meter lijn en zette VVW op een 2-1 voorsprong.
 
Vlak voor rust was het opnieuw raak, maar nu voor VIOS W Dennis van Duin van VIOS W zag Marco Smit meters voor zijn doel staan en niet alleen hij was verrast, maar ook de cameraman. 2-2. Wat ook de ruststand was. Na rust werd er een verbeten strijd geleverd. Ivo Rohling trainer van VIOS W, was van 2012 tot 2016 trainer geweest bij VVW en zal ongetwijfeld enkele spelers kennen van VVW. Zowel hij als Niels Bakker (VVW) moedigden hun pupillen aan tot een sportieve strijd, die op een keurige manier werd geleid door scheidsrechter Luuk Adams uit Schoorl. Die waar moest correct optrad tegen overtredingen.
 
In de 63e minuut kwam de bal op rechts bij Kevin van der Tiel en kapte doelman Marnix Laan keurig uit en scoorde 3-2. “Kat in bakkie”, zou menig geelzwart hart hebben gedacht. VIOS W gaf zich echter niet gewonnen en vlak voor tijd schoot VIOS W nog op de lat en enkele minuten later was het raak. Maarten Blankendaal lepelde de bal voor het doel van VVW en Sem Dekker kopte in de linkerhoek. Marco Smit keerde bal nog wel maar niet handvast, zodat Sem Dekker hem alsnog in het doel van VVW kon schieten. 3-3.

Verslaggever Bert Putters sprak na afloop met Rens Grooteman en trainer Niels Bakker van VVW


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services