Live Live

Volle uitzending Sport Actueel op Tweede Paasdag

Gepubliceerd: Vrijdag 19 april 2019 08:50

Volle uitzending Sport Actueel op Tweede Paasdag

WESTFRIESLAND - Op Tweede Paasdag staan er twee dingen op de agenda van de makers van Sport Actueel. Allereerst een lekker ontbijtje met een speurtocht naar eieren in de tuin om vervolgens af te reizen naar de verschillende wedstrijden die live op de zender worden gebracht.

Maar natuurlijk zal er in het eerste uur aandacht zijn voor de gebeurtenissen die reeds hebben plaats gevonden. Zo speelde SG Westfriesland afgelopen zondagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen terwijl woensdagavond Grasshoppers werd uitgeschakeld in het bekertoernooi en de korfballers van ADOS uit Hoorn begonnen zijn aan de tweede helft van het veldseizoen.

Vanaf 14:00 uur zal het een drukte van belang zijn in de studio's van WEEFF want maar liefst 8 wedstrijden zullen we live volgen in ons schakelprogramma. Zo zal Hollandia gastheer zijn voor MSC, ontvangt Spirit'30 De Foresters en gaan De Zouaven voor drie punten in Heiloo tegen HSV. Westfrisia zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen maar zullen hum beste beentje voor zetten in en tegen De Beemster, wil de Blokkers op eigen veld De Grasshoppers een loer draaien en zijn we ook bij de kelderkraker VVS'46-Hauwert'65. In de 4e klasse volgen we op de voet de verrichtingen van RKEDO-Always Forward terwijl in Hem De Valken HSV Sport ontvangt.

De geel-zwarten uit Zwaag zette dinsdagavond hun trainer Stephan Kaaij op straat en zal HSV Sport het met interim-coach Richard Bruinsma moeten doen tot het einde van het seizoen.

Na de live wedstrijden brengen we de eerste reacties vanaf de velden, gevolgd door alle uitslagen van dit Paasweekend. De afsluiting van het programma is zoals als altijd gereserveerd voor handbal want Westfriesland/SEW is nog steeds in een bikkelharde strijd verwikkeld om in de Eredivisie te blijven en zaterdagavond spelen de Westfriese dames thuis tegen Borhave. De heenwedstrijd werd overtuigend gewonnen met 8 doelpunten verschil dus het vertrouwen in een goed afloop is groot. En passant werd deze werk Arthur Langedijk, thans trainer bij ZAP uit Breezand, gepresenteerd als de nieuwe oefenmeester van SEW.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services