Live Live

Voorlichtingsavond artrose van de heup en knie in het Dijklander Ziekenhuis

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 07:40

Voorlichtingsavond artrose van de heup en knie in het Dijklander Ziekenhuis

HOORN - De vakgroep Orthopedie van het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdag 22 januari een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van de heup en knie. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden.

Artrose

Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar he​t kan wel behandeld worden. Tijdens de voorlichtingsavond gaan we daar verder op in.

Programma
De avond is op dinsdag 22 januari van 19.00 tot 20.45 uur in het Dijklander Ziekenhuis, locatie Hoorn, Maelsonstraat 3. U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. Orthopedisch chirurg Jeremy Amaya, een verpleegkundig specialist orthopedie, een wijkverpleegkundige en een fysiotherapeut zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een mail aan patientenservicepunt@westfriesgasthuis.nl of telefonisch via 0229-257 613.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services