Live Live

Vooruitblik op je trouwdag in de Drommedaris en het Zuiderzeemuseum

Gepubliceerd: Donderdag 14 maart 2019 15:41

Vooruitblik op je trouwdag in de Drommedaris en het Zuiderzeemuseum

ENKHUIZEN – Heeft u het voornemen om te gaan trouwen en wilt u alvast een vooruitblik om een impressie te krijgen hoe de mooiste dag van uw leven eruit komt te zien? Dat kan op 7 april in de Drommedaris het het Zuiderzeemuseum.

Op zondag 7 april organiseren het Zuiderzeemuseum en de Drommedaris namelijk weer gezamenlijk de Open Trouwdag. Beide locaties stellen zicn om deze dag open en geven u een impressie van uw trouwdag eruit zou komen te zien.
Trouwen in de Drommedaris, wat zijn de mogelijkheden in dit historische gebouw? Welke plek is het best geschikt om elkaar het “Ja” woord te geven, de theaterzaak, het meloengewelf of op de begane grond? Kom vrijblijvend langs om alvast de sfeer te proeven en om alle mogelijkheden te horen en te zien. De Drommedaris is de gehele middag vrij toegankelijk voor belangstellenden.

Trouwen in het Zuiderzeemuseum? Het Zuiderzeemuseum biedt tal van mogelijkheden voor deze bijzondere dag in uw leven. Zeg “Ja” tegen elkaar op een romantisch plekje in het buitenmuseum of in de Wieringer kapel. Doe gezamenlijk een drankje en een hapje in het Oudhollands koffiehuis of in een authentiek bruin café en vier uw feest in één van de feestlocaties van het Zuiderzeemuseum. U bent welkom voor deze proefmiddag van 14:00 tot 17:00. Desgewenst kunt u ook een proefdiner nemen na 17:00 (€25 p.p. incl. drankjes). De chef-kok maakt dan een verrukkelijk 3 gangen diner voor u klaar.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services