Live Live

Vuilnisman vindt gedumpte post in vuilnisbak: belastingbrieven tot viskaart

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 11:06

Vuilnisman vindt gedumpte post in vuilnisbak: belastingbrieven tot viskaart

HOOGKARSPEL - Een vuilnisman deed tijdens het legen van een prullenbak nabij de Hoogkarspelse begraafplaats een bijzondere ontdekking. Verstopt onder een paar kranten vond hij een grote stapel gedumpte post. "Er zat van alles tussen: belastingbrieven, kerstkaarten, bankbrieven, maar bijvoorbeeld ook een viskaart", aldus de man.

"Ik keek er wel raar van op. Er zat ook post voor mijn ouders tussen, onder meer een rouwkaart die ze dus nooit hebben ontvangen. Het is natuurlijk absurd dat dit gebeurt." Volgens de man moet het begin januari zijn gebeurd. "Voor oud en nieuw heb ik de vuilnisbak nog geleegd, en daarna zijn ze afgesloten vanwege het vuurwerk. Dit is de eerste keer dat ik de bakken weer leeg."

De post verkeerd nog in goede staat "Ik heb het bedrijf, Sandd, gebeld. Die komt de post ophalen en gaat die dan alsnog bij de mensen bezorgen. Ze zeiden ook dat ze kunnen achterhalen wie de post had moeten bezorgen en dat deze persoon ook zeker op het matje moet komen. Maar ik ben blij dat het in ieder geval alsnog wordt bezorgd bij de mensen."

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services