Live Live

VVD Hoorn wil uitleg college over niet doorgaan H&M vestiging Grote Noord

Gepubliceerd: Zondag 02 december 2018 13:11

VVD Hoorn wil uitleg college over niet doorgaan H&M vestiging Grote Noord

HOORN - De Hoornse VVD-fractie is niet blij met het wegblijven van een vestiging van modeketen H&M naar het  Grote Noord in Hoorn. De VVD heeft signalen ontvangen dat de leegstand in Hoorn op A1 lokaties hoger is dan in steden als Alkmaar en Purmerend.

Rob Droste, raadslid voor de VVD, wil daarom van het college weten hoeveel panden er op dit moment te huur/te koop staan op het Grote Noord en dan vooral het gedeelte tussen de Lange Kerkstraat en het Breed en of er zicht is op hoeveel winkels er de komende maanden leegkomen te staan. Droste wil ook uitleg van het college hoe het kan dat er in Hoorn meer A1 lokaties leegstaan dan in steden als Alkmaar en Purmerend.

Droste zegt over het niet komen van H&M mode naar Hoorn een gemiste kans en vraagt zich af of het college wel op de hoogte was van de komst van H&M naar het voormalige pand van het failliete V&D concern op het Grote Noord. Droste wil dan ook dat het college zich gaat inspannen om meer landelijk bekende winkelketens naar het Grote Noord te krijgen en wil daarom ook van het college een concreet voorstel hoe zij dit willen gaan aanpakken.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services