Live Live

VVS 1 lijdt pijnlijk verlies

Gepubliceerd: Dinsdag 23 april 2019 06:49

VVS 1 lijdt pijnlijk verlies

SPANBROEK - Uit werd er voor de kerst verloren naar Hauwert, dat sindsdien relatief veel punten heeft gepakt en net onder VVS op de ranglijst stond. De uitploeg liet zien waarom het een lastig te bespelen ploeg is en was de sterkere in de eerste helft, waarin VVS matig speelde en amper tot kansen kwam.

Na zo'n 35 minuten opender de Hauwerters de score met een 0-1 ruststand tot gevolg. Na rust verwacht je dan dat VVS komt, maar na 50 minuten werd het al 0-2. Tijd genoeg nog om de verhoudingen te herstellen en Larbi wisselde driemaal met ook veel aanvallende impulsen (Patrick Oud en Mitchell Wester, naast verdediger Gijs Koenis). VVS ging drukken en kwam vaker op de helft van Hauwert. Het was echter de uitploeg die gevaarlijk bleef en via counters naar 0-4 uitliep! Gelukkig voor de score wisten Mike Groot en Mitchell Wester de uitslag nog op 2-4 te bepalen, maar punten win je daar niet mee.

In een wedstrijd waarin VVS zich praktisch veilig had kunnen spelen, is het dus opnieuw in de problemen geraakt. Hugo Boys en Hauwert wonnen en Texel verloor. VVS staat daardoor nu een punt boven een play off plek met nog drie wedstrijden te gaan (Westfriezen uit, Winkel thuis en Grasshoppers uit). 

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services