Live Live

VVS'46 haalt uit in en tegen Winkel

Gepubliceerd: Maandag 08 oktober 2018 10:32

VVS'46 haalt uit in en tegen Winkel

AARTSWOUD - Waar het NHD vorige week nog wat tendentieus kopte 'Ook Blokkers wint van VVS'46', gaf VVS 1 zondag uit tegen Winkel het best denkbare antwoord. Met 0-6 werd het een verrassende en overtuigende prestatie van de Schipper Kozijnen brigade, en daarmee de eerste punten dit seizoen.

De winst werd al in het eerste half uur gestalte gegeven, door goals van Mike, Ruben, Stefan en Michel. Dit met ook twee assists van Stefan en Michel. Na rust drong Winkel meer aan, maar hield VVS stand en liep het zelfs uit naar 0-6 door twee goals van Mick Koopman. Een prachtprestatie dus, van het team dat door Larbi op enkele posities was gewijzigd. 

Thijs Karel en Patrick Oud namen op de bank plaats, Aaron Kuipers en Michel Oud kwamen weer terug in het team. Met ook Sjoerd Overpelt op de bank is de bezetting van het team sterk en wordt het team weer compleet. Dat belooft wat voor volgende week zondag, als Grasshoppers te gast is in Spanbroek

De Hoogwouders zijn nog wat stroef begonnen aan het seizoen, en VVS zal met meer vertrouwen naar het duel gaan. Komt dat zien!

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services