Live Live

VVW deelt oorwassing uit

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 10:25

VVW deelt oorwassing uit

WERVERSHOOF - Zonder al teveel problemen wisten de dames van Commandeur/VVW het Purmerendse VIDO te verschalken. In een bij vlagen rommelige wedstrijd werd de hekkensluiter gedesillusioneerd naar huis gestuurd, 25-15.

Vooraf zou je denken dat het een makkelijke middag zou worden voor Commandeur/VVW maar niets was minder waar. De ploeg van Fred Stuurman, die ook volgend seizoen aan het roer staat, moest van start met een gemankeerde groep wat zich vertaalde in een zoekend VVW.

Na een kwartier begon het beter te draaien bij de thuisploeg maar het hield niet over waardoor de schamel ruststand van 11-6 te noteren viel. Na de pauze was de opbouw een stuk beter aan Wervershoofse zijde en toen er gas gegeven werd ontstond er meteen een groot gat. VIDO kwam er niet meer aan te pas en moest het hoofd diep buigen voor Commandeur/VVW, 25-15.

Aanstaande zaterdagavond speelt Commandeur uit in Den Helder tegen DSO.

Foto: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel met Rowie Kaagman die bij afwezigheid van Fanny Kaarsemaker centraal in de opbouw stond en aansluitend Fred Stuurman, de gedreven trainer/coach van VVW.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services