Live Live

VVW doet goede zaken in de competitie

Gepubliceerd: Maandag 21 januari 2019 11:34

VVW doet goede zaken in de competitie

WERVERSHOOF - De handbalsters van Commandeur/VVW uit Wervershoof hebben de derde plaats heroverd in de 2 Divisie. De ploeg van Fred Stuurman won verdiend van het Drentse DOS met 26-20. Doordat concurrent Geel Zwart uit 't Zand verloor van de reserves van VOC Amsterdam haken de dames weer aan bij de top.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam VVW de touwtjes in handen en kwam op een 3-1 voorsprong. Even was er een moment waarop de verdediging van de Westfriese dames steekjes liet vallen waardoor er een 3-4 achterstand werd opgelopen maar snel werd er orde op zaken gezet en werd de ruststand 15-9. Na de korte isotone onderbreking liep VVW verder uit van DOS uit Emmer-Compascuum en werd er een 20-12 voorsprong opgebouwd. VVW verslapte enigszins in defensieve zin en aan de hand van Annelies Smeets en Kim de Vries probeerde DOS de schade te herstellen maar deze opleving was van korte duur en won VVW uiteindelijk met 26-20 en nestelt zich , samen met concurrent Geel Zwart op de derde plaats.

Zoals gezegd bezet Commandeur de gedeelde derde plaats met Geel Zwart uit 't Zand en aanstaande zondagmiddag is de krachtmeting met de ploeg van John Zeeuw in 't Zand. De wedstrijd Geel Zwart-Commadeur/VVW zal zondagmiddag vanaf 13:0 uur live worden verslagen in het radioprogramma "Sport Actueel" op streekomroep WEEFF.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel met Manon Buis van Commandeur/VVW die haar laatste thuiswedstrijd speelde in De Dars omdat zij inmiddels al weken zwanger is en haar trainer/coach Fred Stuurman.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services