Live Live

VVW ten onder in zinderende wedstrijd

Gepubliceerd: Maandag 28 januari 2019 14:41

VVW ten onder in zinderende wedstrijd

't Zand - De handbalsters van Commandeur/VVW zijn tegen een hele zure nederlaag aangelopen. In 't Zand stond de ploeg van Fred Stuurman het leeuwendeel van de wedstrijd aan de leiding maar moesten in de slotseconden het hoofd buigen voor Geel Zwart, 31-30.

Sporthal De Multitreffer in 't Zand was afgeladen met supporters van beide clubs want dit zou een geweldige wedstrijd worden omdat beide ploegen gewend zijn zonder hars te spelen. VVW kwam het best uit de start blokken en bouwde geleidelijk een voorsprong op welke bij de rust 5 punten bedroeg, 14-19.

Na de pauze nam Geel Zwart het heft in handen en probeerde met fysiek handbal het gaatje te dichten en met succes. Acht minuten voor het einde was de eerste voorsprong voor de thuisploeg een feit, 28-27. Vanaf dat moment werd het een bloedstollende middag en bleven beide ploegen in de evenwicht. De scheidsrechters die in het eerste bedrijf goed floten lieten in de tweede helft toch wat steekjes vallen tot groot ongenoegen van Fred Stuurman, coach van VVW. Geel was dan ook zijn deel en zag tot zijn afgrijzen dat in de slotseconden Geel Zwart een strafworp werd toebedeeld. Onberispelijk werd deze verzilverd voor de 31-30 winst voor Geel Zwart.

Geel Zwart krijgt als promovendus in deze Tweede Divisie enigszins aansluiting met de koplopers terwijl VVW thans lijkt af te haken voor een gooi naar de titel.

Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel met John Zeeuw, trainer/coach van Geel Zwart en zijn collega van Commandeur/VVW, Fred Stuurman.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services