Live Live

VVW uit het as herrezen na rampzalige brand

Gepubliceerd: Maandag 22 oktober 2018 07:37

VVW uit het as herrezen na rampzalige brand

WERVERSHOOF - VVW en VVS’46 begonnen voortvarend. De eerste aanval kwam van VVW, Rens Grooteman zette voor maar Jesper Steur (VVS’46) greep in en Thijs Karel schoot de bal over grote afstand richting aanvoerder van VVS’46 Stefan Dol. Hij speelde de bal goed vrij en vond het hoofd van Mike Groot. 0-1. Aan de andere kant een schot uit 2e lijn van VVW, maar doelman Frank Appel redde fraai.

Even later pikte Ingmar Ruiter, kleinzoon van oud-doelverdediger Jan Ruiter, de bal op vanuit de verdediging van VVW. Rens Groot zette de bal uiteindelijk voor en Raymon Koning helemaal vrij voor het doel, maakte 1-1. Bij een hoekschop van VVW veel spelers voor het doel van Frank Appel. Rens Grooteman kopte echter raak. 2-1. VVS’46 probeerde nog wel de 2-2 te forceren echter VVW verdedigde goed met doelman Marco Smit aan het hoofd.
 
Er was geen doorkomen aan. Vlak voor Rust nog een vrije schop. Ook nu redde Frank Appel Fraai. Ruststand 2-1. Na rust zette VVW druk op de ketel en Jesper Steur speelde de bal in de handen van zijn doelman Frank Appel. Indirecte vrije schop oordeelde scheidsrechter Joris Raven. Terecht. Deze indirecte vrije schop had zeker overgenomen moeten worden. VVS’46 liep veel te vroeg in.
 
Uit de hoekschop kopte Rob Neuvel fraai door naar Rens Grooteman, Frank Appel had het nakijken. 3-1. Vrij gekomen op de 16 meter scoorde, enkele minuten later, Joris Schouten 4-1. Daarna later weer een vrije kans op 5-1 Rob Neuvel plaatse een lobje die fraai door Thijs Karel van de doellijn werd gehaald. Uit de toegekende hoekschop weer een hoofdrol voor Rob Neuvel en nu was het wel 5-1.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services