Live Live

Wandeldriedaagse Nicolaas met burgemeester en wethouder

Gepubliceerd: Dinsdag 06 augustus 2019 12:23

Wandeldriedaagse Nicolaas met burgemeester en wethouder

STEDE BROEC - Drie dagen wandelen door Stede Broec, de wandeldriedaagse is georganiseerd door de Omring, locatie Nicolaas in Lutjebroek in samenwerking met Sportcentrum Stede Broec en SCALA (centrum voor activiteiten en evenementen).

Wegens succes herhaald
Vorig jaar vond de Wandeldriedaagse voor het eerst plaats, dit jaar werd deze wegens succes herhaald. Het evenement is ontstaan om een grotere schaal een leuke en sociale activiteit te ontwikkelen waar bewoners, vrijwilligers en mantelzorgers elkaar ontmoeten en actief bezig kunnen zijn.

De eerste route werd gelopen op 17 juli, op 24 juli vond de tweede wandeling plaats en tijdens de laatste wandeling op 31 juli liepen burgemeester Wortelboer en wethouder Lydia Groot van Stede Broec mee.

Feestelijke afsluiting
De wandeling kreeg een feestelijke afsluiting, met muziek en een snackkar, waar mensen een frietje en een kroketje kregen. De dag van de tweede wandeling, woensdag 24 juli, werd gecombineerd met een wervingsactie voor vrijwilligers. Er was die dag een informatiemarkt met kraampjes waarin mensen meer informatie kunnen krijgen over de vele soorten vrijwilligerswerk die er zijn, plus een foodtruck met eten voor de inwendige mens. Ook dit jaar was de wandeldriedaagse een succes voor alle deelnemers!

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services