Live Live

Wedstrijdverslag Spirit’30 – West-Frisia

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 02:31

Wedstrijdverslag Spirit’30 – West-Frisia

HOOGKARSPEL - De wedstrijd Spirit’30 – West-Frisia was een eenzijdige wedstrijd tot de 21e minuut. Toen stuurde Scheidsrechter Pepijn Helgering uit Amsterdam Stef bakker (Spirit’30) uit het veld, Hij kreeg het aan de stok met Edwin Jansen van West-Frisia vanwege een vechtpartij en natrappen, maar eigenlijk beiden maakten zich daaraan schuldig.

Nadat Bakker onder de douche stond, ging de strijd gelijk op, moest trainer Henk Spaan na afloop eerlijk bekennen. Met een bal op de lat van Lennaert Bakker gingen de beide teams rusten met een ruststand van dubbel blank. Opnieuw was het Spiri’30 die de aanval zocht. Bij de schaarse aanvallen van West-Frisia kreeg invaller Job Siksma de bal op de hoogte van de 16 meterlijn. Hij schoot keihard op het doel van Spirit’30, maar zijn schot werd gekeerd met de handen, aldus de scheidsrechter. En hij legde de bal op de stip. 1-0, Voor West-Frisia door Chris Grooteman tegen de verhouding in.
 
Even later weer een strafschop voor West-Frisia, omdat Edwin Jansen in de het 16 meter gebied werd neergelegd. Opnieuw Chris Grooteman achter de bal, maar nu lag Jan Dekker in de goeie hoek en tikte de bal over de achterlijn. Opnieuw bleef Spiri’30 aanvallen, maar Juriaan Visser stond de Blauwe Reigers regelmatig in de weg en stopte alle ballen.
 
In de 80e minuut had Visser geen antwoord op de hoekschap van Lennaet Bakker. Hij kegelde de bal over iedereen heen in de andere en verste hoek. Een doelpunt om in te lijsten. 1-1. En zo eindigde de wedstrijd onbeslist en was Jan Berkhout als Henk Spaan dik tevreden. Lennaert Bakker legde uit dat de hoekschop anders was bedoeld.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services