Live Live

Weer een nederlaag voor AGSV

Gepubliceerd: Maandag 01 april 2019 09:36

Weer een nederlaag voor AGSV

AARTSWOUD - Het zit AGSV deze weken niet mee. Door blessures staat er elke week een ander team en ook vandaag was dat het geval. Zelfs Joost de Rijcke mocht minuten maken in 1, het heeft AGSV niet aan de overwinning geholpen.

Het begon al slecht vandaag. Het hoofdveld was bezet en de warming up kon op het zeer slechte trainingsveld van ALC worden gedaan. Vlak achter dit veld lag een sloot, waardoor elke bal die gemist werd in de sloot eindigde. De warming up was dus wat korter dan normaal, was er iets meer tijd n de voorbereiding in de kleedkamer. Duidelijk was dat het scherp moest vandaag. Vorige week werd in een paar minuten de wedstrijd weggeven en werden kansen niet benut, dat zou vandaag tegen buurman ALC anders moeten. 

Het duurde echter 2 minuten voordat de bal al weer in het netje lag. Een verkeerd beoordeelde lange bal en zo stond er al weer razendsnel 1-0 op het bord. Gelukkig wist AGSV zich snel te herpakken. Thijs zet Maarten heel knap vrij voor de keeper en na 5 minuten staat het weer gelijk, nu kan de wedstrijd echt beginnen. Het gevaar bij ALC kwam met van de backs en AGSV had het centrum in handen. Hier kwamen ook verschillende kansen uit. Een mooie splijtende pass van Kasper kan Nick net niet goed afronden. Jasper die Thomas mooi weg stuurt op rechts, maar de voorzet van Thomas bereikt de AGSV spitsen net niet. Daarna was het weer Nick die door broer Lars goed vrij wordt gezet, maar weer lukt het niet om de keeper te passeren. Vlak voor rust krijgt AGSV nog een vrije trap op een mooie plek, maar Lars schiet deze niet over, maar in de muur.

Helaas moet Dirk in de rust afhaken vanwege oude kuitklachten, Tim maakt zijn eerste competitieminuten in 1 dit jaar. Verder werd afgesproken dat het spelletje goed gaat, iets scherper en kansen benutten en het moet goed komen. Dat komt het helaas niet. Eerst kan er vrij ingekopt worden en nog geen 2 minuten later leidt balverlies tot 3-1, de tweede helft is amper begonnen en de opgave wordt zeer moeilijk. Veel kansen krijgt AGSV niet. Aan de andere kant moet Sverre een paar keer handelend optreden bij een corner die hij goed onder de lat vandaan haalt en een knal richting kruising die hij mooi weet te pareren. 

Een kwartier voor tijd is het op bij Jaap en mag Frank invallen. Kort daarna geeft Thomas vanaf rechts een mooie vrije trap bij de 2e paal, waar de verdediging van ALC van schrikt. Nick schrikt niet en is attent om de 3-2 binnen te tikken. AGSV zet nog aan voor een laatste offensief, zelfs Joost wordt als stormram ingezet, maar het mocht niet meer baten. In de laatste minuut nog een vervelend moment, waarbij Niels en een spits van ALC met de koppen tegen elkaar gaan. AGSV schrikt en houdt in, ALC niet, zij zetten de 4-2 eindstand op het bord en gaat AGSV zonder punten terug naar Aartswoud.

Een teleurstellende middag, die een beetje wordt goed gemaakt door de winst van Ajax waar het team bij Riet en Ger kon komen kijken, maar de komende weken moet het anders. De lijn naar boven moet weer worden ingezet, te beginnen volgende week thuis tegen Graftdijk.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services