Live Live

Weinig animo voor benefietconcert Sulawesi

Gepubliceerd: Maandag 26 november 2018 09:45

Weinig animo voor benefietconcert Sulawesi

ENKHUIZEN – Na de verwoestende aardbeving en daarop volgende tsunami op het eiland Sulawesi in Indonesie wilden Hans Lub en zijn vrouw alles uit de kast halen om geld op te halen voor hulp en wederopbouw aan de getroffenen.

Om dit te verwezenlijken hadden ze een aantal bands, dj’s en andere muzikanten gevonden die zich een avond belangeloos een avond wilden optreden voor hun stichting Suaru Baru. Het geheel zou worden aangevuld met culinair strelingen voor de tong en activiteiten voor de kinderen. Zo hadden ze een avondvullend programma bij elkaar weten te krijgen en gehoopt op een grote opbrengst.

Echter viel de opkomst zwaar tegen, slecht 39 gasten hadden de moeite genomen om naar de benefietavond in de Nieuwe Doelen te komen. Uiteindelijk heeft de avond slechts 395 euro opgebracht, iets dat een druppel is op een gloeiende plaat.

In de hoop om het bedrag nog verder omhoog te krijgen zal er nog een online kunstveiling worden gehouden, tegen het einde van de week zullen de schilderijen waarop geboden kan worden online staan op www.suaru-baru.com.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services