Live Live

Weinig scorend ADOS verliest in eigen huis.

Gepubliceerd: Zondag 03 februari 2019 11:14

Weinig scorend ADOS verliest in eigen huis.

HOORN - Het is de korfballers van ADOS niet gelukt om te winnen van hekkensluiter GKV uit Den Haag. In eigen huis verloor de ploeg van Pieter Schaap met 13-15 en staat thans in het rechterrijtje van de competitie.

De openingswedstrijd van het zaalseizoen was in Den Haag bij GKV en werd toen met 26-28 gewonnen maar de laatste tijd speelt ADOS een beetje grillig dus was het nog maar te bezien hoe de return in eigen huis zou verlopen. Beide ploegen hadden hun verdediging op orde waardoor er maar weinig gescoord werd. Echter, ook de afronding liet bij beide teams te wensen over waardoor de magere ruststand van 5-5 op de borden kwam.

Na de pauze werd het spel iets beter en ging het gelijk op. Na 10 minuten in het tweede bedrijf begon GKV een klein gaatje te slaan en ADOS had de grootste moeite om tot score te komen. Wissels mochten ook niet baten en ADOS kreeg het gat niet gedicht waardoor de wedstrijd eindigde in een 13-15 nederlaag voor de Hoornaren.

Komende zaterdagavond speelt ADOS uit in Nieuw Vennep tegen de nummer twee van de ranglijst, KIOS.

Foto: Ferry Hoks, trainer/coach Pieter Schaap

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel met Rick Slot van ADOS die niet in de basis startte vanwege een lichte enkelkwetsuur en zijn trainer/coach Pieter Schaap.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services