Live Live

Welwonen pakt uit met bouw 26 huurappartementen

Gepubliceerd: Donderdag 06 december 2018 16:25

Welwonen pakt uit met bouw 26 huurappartementen

ENKHHUIZEN – Welwonen gaat een start maken met de bouw van 26 huurappartementen op Westeinde 88 - 90. Om in aanmerking te komen voor één van deze appartementen telt vooral uw motivatie, uw inschrijvingsduur is niet van belang.

In de voormalige bollenschuur van 'Tulpe Piet' komen 16 appartementen. Deze zijn bedoeld voor 35-plussers met een één- of tweepersoonshuishouden, zonder thuiswonende kinderen.

In de ervoor gelegen nieuwbouw boerderij komen 10 huurappartementen voor 55-plussers met een één- of tweepersoonshuishouden. Voor beide doelgroepen geldt een maximum jaarinkomen van € 38.035,--. De appartementen krijgen een huur onder de huurtoeslaggrens van € 607,46.

Voelt u zich betrokken bij uw buren? Springt u in als hulpvragen van uw buren of vragen van wat voor aard dan ook voorbijkomen? Wilt u zich inzetten voor de gezamenlijk te gebruiken en onderhouden tuin? Dan is dit project misschien iets voor u.

Het ligt in de bedoeling dat de huurders de woningen kunnen betrekken in de tweede helft van 2019. Kijkt u voor meer informatie en foto’s op www.welwonen.nu onder het kopje projecten en misschien bent u volgend jaar de trotse bewoner van een appartement.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services