Live Live

Welzijn Stede Broec start met het Zandkastelenprogramma

Gepubliceerd: Woensdag 11 april 2018 14:21

Welzijn Stede Broec start met het Zandkastelenprogramma

STEDE BROEC - In een scheidingsperiode, gevuld met onzekerheden, draagt het Zandkastelenprogramma voor kinderen én hun ouders bij aan het voorkomen/verminderen van problemen voortvloeiend uit de scheiding en aan het op gang brengen van de verwerking van de scheiding. Het Zandkastelenprogramma is een preventieve cursus die gevolgd kan worden in de beginfase van de scheiding.

De cursus richt zich erop dat kinderen vrij hun gevoelens kunnen delen aan de hand van stimulerende creatieve activiteiten en zal er gewerkt worden vanuit een persoonlijk werkboekje. Naast de ondersteuning vanuit de coach, is er ruimte voor “lotgenoten’ contact met de andere kinderen die in dezelfde situatie verkeren. Zo kunnen zij gedachten, gevoelens en ervaring onderling delen en voelen de kinderen (h)erkenning.

Voor informatie en aanmelding kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Welzijn Stede Broec, telefoonnummer 0228 – 511 528 of langskomen op onze locatie aan Stationslaan 2 te Bovenkarspel (in de bibliotheek)Geen voorverkoop!

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services