Live Live

West Frisia houdt reunietoernooi

Gepubliceerd: Dinsdag 30 april 2019 22:22

West Frisia houdt reunietoernooi

ENKHUIZEN - Voetbalvereniging West Frisia houdt in juni een reünitoernooi voor oud jeugdteams weet de club op hun Facebookpagina te melden. Het is een initiatief van Berend van Eunen met als motto 'van de jeugd, voor de jeugd'!

Het reünietoernooi zal gehouden worden op 29 juni, op moment van schrijven zijn er al acht teams die zich hebben aangemeld voor dit gebeuren. De oud jeugdteams nemen het dan tegen elkaar op in kleine teams van zeven personen. Na afloop wordt er met zijn allen gezellig aan de barbecue gezeten waarbij de spelers herinneringen kunnen ophalen met hun oude teamgenoten.

De oud jeugdspelers hebben jarenlang samen mooie momenten meegemaakt die ze weer kunnen ophalen. De complete opbrengst van deze dag zal aan de jeugd van West Frisia worden geschonken.

Aanmelden voor de reünie kan nog tot 1 juni 2019 bij Berend van Eunen (beertje.van.eunen@ziggo.nl). De kosten voor deze dag zijn €20,- per persoon waarmee je betaald voor de heerlijke BBQ en 6 munten die besteed kunnen worden aan drinken. Er zijn wel enkele voorwaarden voor deelname bepaald:
- Enkel oud jeugdteams van West-Frisia kunnen deelnemen aan de reünie.
- Minimaal 7 spelers per team.
- Minimale leeftijd voor deelname 18 jaar
- Deadline voor inschrijving en betaling is 1 juni 2019

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services