Live Live

Westfriesland/SEW neemt revanche op verloren uitwedstrijd tegen DSVD

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 07:53

Westfriesland/SEW neemt revanche op verloren uitwedstrijd tegen DSVD

WOGNUM – De eerste thuiswedstrijd van de nacompetitie was gister tegen DSVD. Na de verloren uitwedstrijd met 28-26 hadden de handbalsters van Westfriesland/SEW wat goed te maken.

Westfriesland/SEW begon de wedstrijd sterk met een opening van 4-0. De dekking stond goed want na 10 minuten scoorde DSVD het eerste doelpunt en stond het 7-1. Daarna werd SEW even slordig in de dekking met ballen naar de cirkel en een aantal 7 -meters, waardoor DSVD terug kwam naar 9-8, maar deze keer bleven de SEW-dames rustig de bal rondspelen en het eigen spelletje spelen.

De ruststand was 17-14.

In de tweede helft moest Westfriesland/SEW focus blijven houden en doorgaan met het snelle spel. Dit ging goed, want na 15 minuten in de tweede helft stond het 23-16. Met mooie aanvallen en samenspel kon SEW werken aan het doelsaldo en werd het uiteindelijk 31-22. Weer een heerlijke overwinning die er nu voor zorgt dat 

Westfriesland/SEW op de tweede plaats staat. Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd tegen Borhave op het programma, en ook dan hebben zij uw support weer hard nodig om de punten in Nibbixwoud te houden!

Foto's: Edwin Luppens Fotografie

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services