Live Live

Westfriesland/SEW verliest met opgeheven hoofd na roerige periode

Gepubliceerd: Zondag 13 januari 2019 10:09

Westfriesland/SEW verliest met opgeheven hoofd na roerige periode

Wognum - De dames van Westfriesland/SEW blijven ook na gisteravond op de voorlaatste plaats staan in de Eredivisie Handbal. In eigen huis verloor de ploeg met 26-32 van Handbal Venlo.

 
 
Tijdens de korte winterstop werd coach Ronald van der Kamp de wacht aangezegd vanwege het slechte presteren, iets wat mede gedragen werd door de speelsters. Alex Curesco uit Den Haag werd aangetrokken die zijn sporen al ruimschoots had verdiend bij onder andere Quintus en Aalsmeer en was in de wedstrijd duidelijk te merken dat deze wisseling van de wacht een juiste beslissing was geweest. Echter, Handbal Venlo staat niet voor niets op de derde plaats in de competitie en bleef aan de goede kant van de score. SEW kon echter goed mee in het spel waardoor de achterstand bij rust slechts 3 punten was, 11-14.
 
Na de rust schakelde de Limburgers een tandje bij en liepen verder uit maar SEW bleef redelijk in het spoor. Uiteindelijk werd het gat definitief geslagen door Venlo en moest Westfriesland/SEW uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de tegenstander, 26-32.
 
Foto: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Na afloop sprak Sport Actueel met Loes Huibers van SEW en de nieuwe coach Alex Curescu.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services