Live Live

Wijkcentrum de Bonte Veer alweer tien jaar in Enkhuizer straatbeeld

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 19:30

Wijkcentrum de Bonte Veer alweer tien jaar in Enkhuizer straatbeeld

Enkhuizen – Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat de deuren van het Enkhuizer wijkcentrum De Bonte Veer voor het eerst open gingen. Op 14 februari 2009 werd de locatie voor het eerst geopend.

Het lijkt als de dag van gisteren maar nu toch al bijna weer 10 jaar gelden. Evenal zolang werkt de Bonte Veer samen met de medewerkers en vrijwilligers van Leekerweide De bewoners/clienten van Leekerwiede komen op regelmatige basis in de Bonte veer helpen in de keuken en in de bediening.

Om dit tienjarig jubileum te vieren heeft het wijkcentrum bij alle activiteiten in hun jubileumweek iets lekkers bij de koffie en tal van meer extra’s voor de bezoekers. Zo komt bij de gratis kinderknutselmiddag de ballonkunstenaar Somon Ballon op bezoek, Siimon kan voor de kinderen de mooiste creaties vervaardigen uit ballonnen. In de bibliotheek is er gelegenheid voor een ieder om een eigen hartengroet te maken en wat het eetcaf;e betreft, hier worddt een extra speciaal 3 gangen feestmenu opgediend En als u dan toch van het feestmaal komt genieten probeer dat dan te doen op 14 februari, dan wordt het geheel opgeluisterd met live muziek door Zanger en gitarist Johan Kruizinga.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services