Live Live

Win gratis filmkaartjes voor de film “All you need is love”

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 11:12

Win gratis filmkaartjes voor de film “All you need is love”

ENKHUIZEN - Maak nu kans op twee gratis filmkaartjes voor de film All you need is love! Weekblad de Drom biedt deze kaartjes aan in samenwerking met Cinema Enkhuizen. De voorstelling is op maandag 14 januari om 20:00 uur.

Om in aanmerking te komen voor de filmkaartjes kun je mailen naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten op maandag klaar bij de kassa in de Drom. De winnaar van de kaarten wordt via de mail op de hoogte gebracht.
Filmverhaal: Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Veel succes en een plezierige avond.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services