Live Live

Winterconcert Hoorns Harmonie Orkest i.s.m. Mandoline Orkest Entre Nous

Gepubliceerd: Donderdag 24 januari 2019 08:44

Winterconcert Hoorns Harmonie Orkest i.s.m. Mandoline Orkest Entre Nous

HOORN - Winterconcert in Cultureel Centrum de Huesmolen, 10 februari, aanvang 14.30 uur, toegang 7,50 euro. Het HHO in een unieke samenwerking met Mondoline Orkest Entre Nous. Door de snelle afwisseling tussen beide orkesten ontstaat een spannende muzikale combi met grote variatie. Entre Nous speelt alle stijlen van de muziek, van klassiek tot Jazz en staat onder leiding van Jan van Deursen.

Het Hoorns Harmonie Orkest heeft een gevarieerd programma met Largo (Handel) en Antartica (Carl Wittrock) als winterse invulling. Het orkest staat onder leiding van de altijd enthousiaste Wouter Hakhoff met een luchtig en licht programma met een aantal swingende werken. Welke dat zijn… laat u zich verassen door het HHO en Entre Nous.

Na dit concert begint het HHO met het instuderen van ‘de Schilderijen tentoonstelling’ van Mousorsky. Een muzikaal en beeldend project op een 3 tal basisischolen in Hoorn. Dit project is opgezet samen met de Blauwe Schuit. Hiervoor zoeken wij nog een aantal muzikanten die het leuk vinden om met ons mee te spelen (een aantal jaren speel ervaring is gewenst). Je kunt de contactgegevens vinden op de website van het Hoorns Harmonie Orkest.

Laat je prikkelen door je nieuwsgierigheid en maak er een muzikale middag van

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services