Live Live

Zaalvoetbal grootmachten LIVE op WEEFF

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 09:04

Zaalvoetbal grootmachten LIVE op WEEFF
 WESTFRIESLAND - Hovocubo uit Hoorn en FC Eindhoven zijn ware grootmachten in het zaalvoetbal. Beide verenigingen grossierden in prijzen en ook dit seizoen maken zij de dienst uit in de Eredivisie. De Brabanders bereikte ten koste van de Hoornaren de bekerfinale dus is deze competitie return (in Zwaag werd verloren door Hovocubo) vooral een wedstrijd van revanche.

Vandaar dat Sport Actueel in de vorm van zaalvoetbalkenner Leo Giovannangelo deze wedstrijd live zal uit zenden op YouTube en onze website. Vanaf 20:25 uur schakelen we over voor een live verslag vanuit het Indoor Sportcentrum in Eindhoven. FC Eindhoven is de trotse koploper in de Eredivisie en heeft zich inmiddels geplaatst voor de play offs terwijl Hovocubo, thans tweede op de ranglijst, nog 1 puntje nodig heeft voor het toetje van het seizoen. Zal de ploeg van coach Sander van Dijk dit lukken? U hoort en ziet dit in een live en integraal verslag vanuit de Lichtstad.

Luister ook elke week naar Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services