Live Live

Zanger Robby Valentine live bij WEEFF

Gepubliceerd: Dinsdag 24 april 2018 08:27

Zanger Robby Valentine live bij WEEFF

BOVENKARSPEL - Donderdagavond is in het programma van Peter Timmerman de uit Bovenkarspel afkomstige zanger Robby Valentine te gast.

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp en een succesvolle carrière in Japan op. Na de release van zijn tiende studio album ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijd stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uit zal komen op 16 juni 2018.

Luister donderdagavond vanaf 19.00 uur naar WEEFF op de 103,9mhz, woont u in de omgeving van Enkhuizen dan via de 107.1mhz en natuurlijk ook via de website en de gratis WEEFF-app te beluisteren.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services