Live Live

Zomers Bonte Veer buffet 65-plus

za 15 jun


Zomers Bonte Veer buffet 65-plus

Enkhuizen – Op zaterdag 15 juni van 17.00 tot 20.00 uur organiseert het welzijnswerk van Welwonen in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer een dinerbuffet voor 65-plus Enkhuizers. Bij inschrijving is er plaats voor maximaal tachtig personen. 

 

 

Het drie-gangen-diner bestaat uit een voorgerecht met een keuze uit twee soorten soep en een hoofd- en nagerecht vanaf het buffet. Er is een keuze uit verschillende gerechten en een ijsverrassing. De kosten zijn € 15,00 per persoon. Deze prijs is exclusief drankjes. Per persoon worden de drankjes bijgehouden, ze worden na afloop afgerekend.

 

Reserveren
Vanaf woensdag 22 mei kunt u reserveren tijdens de openingstijden van het eetcafé. Van woensdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 20.00 uur en op zaterdags van 16.00 tot 20.00 uur. De Bonte Veer is gesloten op maandag, dinsdag en zondag en op 26 mei t/m 2 juni. Reageer snel, want de ervaring leert dat het buffet altijd snel is uitverkocht. Vol is Vol.

De Bonte Veer vindt u aan de Wielewaal 1 in Enkhuizen. De zaal is open vanaf 16.30 uur. Zorg dat u er dan bent. U betaalt het buffet bij binnenkomst. Heeft u vragen? Wilt u meer weten over de Bonte Veer? Bel gerust, of kijk op www.bonteveer.nl.

 

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services