Live Live

Zuiderzeelicht groot succes, al 10.000 tickets verkocht.

Gepubliceerd: Vrijdag 28 december 2018 18:43

Zuiderzeelicht groot succes, al 10.000 tickets verkocht.

ENKHUIZEN – Het evenement Zuiderzeelicht in het Zuiderzeemuseum is nu met nog een week te gaan al een groot succes. Vorig jaar waren er in totaal 10.000 tickets verkocht voor het evenement echter is dit aantal nu al in de eerste week van het winterevenement overschreden.

Directeur Stepan Warnik is opgetogen over het grote succes, tijdens de aftrap op 20 december wist hij nog te vertellen dat hij zeer tevreden zou zijn als het bezoekersaantal van vorig jaar ook dit jaar gehaald zou worden. Tickets kunnen niet ter plekke gekocht worden maar dienen vooraf online besteld te worden met daarbij opgegeven de startijd. Dit om de belevenis van “Zuiderzeelicht” in goede banen te leiden.

De belevenis die verdeeld is over acht verschillende scenes duurt zo’n 45 minuten, vooraf en achteraf kunnen de bezoekers aanschuiven in het Amsterdamse huis voor erwtensoep of stamppot waardoor er een avondvullend programma ontstaat. Het verhaal over "de Motketel van Schokland" is speciaal voor het ZZM herschreven door de bekende schrijver Ronald Giphart en omgezet tot een interactieve belevenis voor jong en oud.

U kunt Zuiderzeelicht nog bezoeken t/m 5 januari met uitzondering van oudjaarsavond 31 december.

Foto: Wim Langbroek

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services