Live Live

ZVV Zwaag eindigt keurig op de zesde plaats na winst op ASV/Lebo2

Gepubliceerd: Zaterdag 13 april 2019 12:10

ZVV Zwaag eindigt keurig op de zesde plaats na winst op ASV/Lebo2

ZWAAG - ZVV Zwaag heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. In eigen huis werd nipt gewonnen van de reserves van ASV/Lebo, 5-4 waarbij de wedstrijd grotendeels in het teken stond van het afscheid van drie spelers.

Bekijk hier de hele wedstrijd:

 

Zwaag kende een valse start want de eerste wedstrijd thuis tegen Volendam kon door omstandigheden geen doorgang hebben maar de KNVB kende geen clementie en kende de Zwaagse formatie een aftrek van drie punten toe. Desondanks speelde de ploeg van coaches Matthijs van den Bergh-Broerse en Armando Blokker zich redelijk makkelijk veilig en stond er gisteravond dus ook niets op het spel, enkel de eer. Bovendien zou er afscheid genomen worden van Stacey Majoor, Dave Beerepoot en Dennis Brouwer dus was men er op gebrand om het afscheid met winst op te luisteren. In deze zeer sportieve wedstrijd werd de ruststand 2-2. 

Na de pauze bleef het een leuke en spannende aangelegenheid in sporthal Zwaag en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Tien minuten voor tijd maakte ZVV Zwaag het beslissende gaatje, 5-3, maar in de slotfase werd het nog even spannend toen de Amsterdammers de 5-4 lieten aantekenen. Dit werd echter de eindstand en won ZVV Zwaag zijn laatste competitiewedstrijd en eindigde keurig op de zesde plaats in de ranglijst. Na afloop was het tijd voor de bekende derde helft waarin er uitgebreid afscheid werd genomen van drie spelers.

Foto: Leo Giovannangelo

Sport Actueel sprak met de scheidende spelers van ZVV Zwaag, te weten Stacey Majoor, Dave Beerepoot en Dennis Brouwer en hun oefenmeester Matthijs van den Bergh-Broerse.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services