Live Live

Zwaluwen'30 vist achter het net

Gepubliceerd: Maandag 04 maart 2019 06:01

Zwaluwen'30 vist achter het net

HOORN - Het is Zwaluwen'30 niet gelukt om de tweede periodetitel te pakken. Onder toeziend oog van international Wesley Sneijder, die voor deze wedstrijd over was gekomen uit Quatar, verloren de Hoornaren van het Utrechtse DHSC, 0-1.

Eerder deze week werd Zwaluwen'30 uitgeschakeld in de Districtsbeker en was de ploeg van Ron van der Gracht klaar voor de krachtmeting met DHSC, een van de kanshebbers op de titel in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. Inzet gistermiddag was een periodetitel welke recht geeft op de nacompetitie. De eerste helft was niet echt geweldig te noemen behoudens een paar kansjes voor DHSC. Zwaluwen'30 speelde in die fase te behoudend en krampachtig waardoor deze enigszins saaie eerste helft besloten werd met een dubbel blanke stand, 0-0.

Na de pauze trokken beide ploegen fel van leer. Joey Papamelodias en Jouke Huitema van Zwaluwen'30 hadden de score kunnen openen, evenals Thomas Hand die de lat teisterde. Het was echter DHSC die de wedstrijd openbrak na een droge knal van Emre Bal in de bovenhoek. Na die treffer hadden de Hoornaren nog een kwartier om de schade te herstellen maar de tegenstander uit Utrecht hield makkelijk stand en pakte hiermee de tweede periode welke recht geeft op de nacompetitie.

Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak onze verslaggever met Jouke Huitema van Zwaluwen'30, keeper Raymond Homoet van DHSC die geboren en getogen is in Hoorn en ook nog bij Zwaluwen'30 onder de lat heeft gestaan en tot slot trainer/coach Ron van der Gracht van Zwaluwen'30Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services