Live Live

Zwaluwen '30 zonder problemen naar 3e ronde Districtsbeker

Gepubliceerd: Woensdag 14 november 2018 20:55

Zwaluwen '30 zonder problemen naar 3e ronde Districtsbeker

HOORN - Zonder schade en problemen heeft het Hoornse Zwaluwen'30 dinsdagavond de 3e ronde bereikt in de Districtsbeker. Op eigen veld werd 3e klasser United/DAVO uit Haarlem professioneel opgerold, 7-1.

Zwaluwen'30 begon uitstekend aan de wedstrijd want met veel beweging en goed positiespel werden de Haarlemmers van het kastje naar de muur gestuurd. De 1-0 kon dan ook niet uitblijven maar United/DAVO, middenmoter in de 3e klasse, wist met enig fortuin de 1-1 te scoren. Vanaf dat moment was de ploeg van Rin van der Gracht even zoekende in de wedstrijd wat zich vertaalde in te statisch spel. 

 
Na de pauze, het was inmiddels 2-1 voor de Hoornaren, speelde Zwaluwen'30 in "overdrive" waardoor de tegenstander alle hoeken van het kunstgras had gezien. Schier eenvoudig tilde Zwaluwen'30 de stand naar 5-1 en was de wedstrijd gespeeld. Het was enkel oppassen geblazen om geen blessures op te lopen door het bij vlagen lompe spel van United/DAVO maar Zwaluwen'30 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit naar een 7-1 overwinning en bereikt daarme de 3e ronde van het bekertoernooi.

Jan-Jaap Schaper, reserve aanvoerder van Zwaluwen'30, was tevreden met het resultaat, vertelde hij na afloop tegen verslaggever Leo Giovannangelo. 

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services