Live Live

Zware nederlaag Westfriesland/SEW tegen Cabooter

Gepubliceerd: Zondag 07 oktober 2018 16:24

Zware  nederlaag Westfriesland/SEW tegen Cabooter

NIBBIXWOUD/VENLO – De cijfers spreken boekdelen, tot 4-4 wisten de speelsters van Westfriesland/SEW de concurrenten uit Venlo nog bij te benen, daarna was het een éénrichtingsverkeer richting het doel van Westfriesland/SEW

Na 15 minuten in de eerste helft was de stand al 12-7 om met de rust een verschil van 14 treffers te laten zien, 24-10. De hele eerste helft liepen de dames van de ploeg uit Nibbixwoud achter de feiten aan en liepen eerder tegen zichzelf te handballen dan tegen Cabooter.

Direct na het fluitsignaal was het vooral aan Cabooter te danken dat SEW nog een paar doelpunten kon maken, rommelig spel van de speelsters uit Venlo was hier debet aan maar al snel pakten ze de draad van de eerste helft weer op en vlogen de ballen weer het doel van SEW binnen. 

Een collectief falen en niet de schuld van een enkeling zorgde voor een enorme score voor de koploopster in de eredivisie handbal bij de dames. En mag Westfriesland/SEW de aankomende week gaan aangrijpen om deze zeperd snel van zich af te zetten en zich te gaan concentreren op de aankomende wedstijd.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services